Laura

Laura, de free spirit achter What About Her, deelt graag haar passie voor reizen, schrijven, natuur en persoonlijke groei. Op haar blog kun je (al langer dan 20 jaar!) een mix van wereldreizen, tips, persoonlijke reis- en levensverhalen, reflecties en andere hersenspinsels vinden. Van bijzondere reizen tot het moederschap en van het verbouwen van een eigen bohemian huis tot het adopteren van een Roemeense zwerfhond: ze inspireert haar lezers om hun dromen na te jagen en de verwondering in het leven te ontdekken. Laura's gevoelens vormen de basis van alles wat ze schrijft. Inmiddels samen met vriend Thomas en zoontje Atlas reist ze nog steeds de wereld rond en laat ze zien dat reizen met een kleine nomad niet zo ingewikkeld is als 't lijkt. En alsof dat nog niet genoeg is, runt ze ook nog het platformThe Boho Guide, een platform vol inspirerende slaapplekken en andere boho-hotspots over de hele wereld.

The boho guide

Laura heeft naast haar blog ook een gids gemaakt met daarin de ultieme verzameling van de meest inspirerende boho-plekken op aarde.

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

Sigrid

Sigrid van "My Travel Secret" houdt van natuur, wildlife en avonturen. Ze deelt reiservaringen met handige tips en boeiende verhalen, ideaal voor iedereen die het meeste uit hun reizen wil halen.

Lees meer

Kirsten

Kirsten, een getalenteerde fotograaf en avonturier, deelt haar reisverhalen en tips. Ze houdt van unieke overnachtingen zoals boomhutten en boscabines, en brengt avontuur op een ontspannen wijze.

Lees meer

Liv

Liv Krake vindt unieke natuurplekjes en deelt haar ervaringen sinds 2015 via Expeditie Kram. Haar avonturen in de Himalaya of knusse cabins weerspiegelen haar liefde voor de natuur.

Lees meer