Liv

Liv Krake heeft het talent om knusse, unieke plekjes in de natuur te vinden. Samen met haar vriend en trouwe viervoeter deelt ze sinds 2015 hun liefde voor het buitenleven via Expeditie Kram. Of het nu gaat om adembenemende uitzichten in de Himalaya of het gezellige comfort van een cabin in het bos, Liv's avonturen brengen je dichter bij de wonderschone natuur. Met de naam 'Kram', dat 'tent' en 'omhelzing' betekent in het Zweeds, geeft Liv's reisblog de warmte en intimiteit van haar ervaringen weer. Haar verhalen en foto's inspireren niet alleen, maar nodigen je ook uit om zelf op ontdekkingsreis te gaan in de prachtige natuur.

Natuurbriefje

Naast haar passie voor bloggen heeft Liv ook een mailing vol met geweldige tips over bijzonder slapen, unieke plekjes en nog veel meer. Genaamd Natuurbriefje. Het is een korte variant van haar blog, perfect voor wie snel geïnspireerd wil worden.

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

Laura

Laura combineert reizen, poëzie en persoonlijke groei. Ze inspireert lezers om dromen na te jagen en deelt levenslessen, afgewisseld met haar liefde voor wijn, mode en bohemian stijl.

Lees meer

Amanda

Amanda's passie voor reizen begon in West-Amerika en leidde haar naar 34 landen. Ze is ook auteur van 'One Night Stay', een boek over unieke overnachtingsplekken in Nederland en België.

Lees meer

Kirsten

Kirsten, een getalenteerde fotograaf en avonturier, deelt haar reisverhalen en tips. Ze houdt van unieke overnachtingen zoals boomhutten en boscabines, en brengt avontuur op een ontspannen wijze.

Lees meer