Sigrid

Sigrid, de avontuurlijke ontdekker achter "My Travel Secret," is helemaal gek op de natuur, het wildlife, en spannende buitenavonturen. Ze neemt graag de tijd om overal echt van te genieten. Op haar blog deelt ze vol enthousiasme haar reiservaringen, boordevol handige tips en avontuurlijke verhalen. Sigrid is de perfecte gids voor iedereen die het maximale uit zijn reiservaring wil halen. Haar verhalen zijn niet alleen superhandig, maar ook nog eens ontzettend leuk om te lezen!

Blogtips

Naast het schrijven van reistips, helpt Sigrid ook andere bloggers met nuttige adviezen. Op haar website vind je diverse handige artikelen die tips bieden om zelf een blog te schrijven.

Bekijk hier onze andere ambassadeurs

The Outdoors

Speciaal voor buitenliefhebbers in Nederland en Vlaanderen, gespecialiseerd in wandelen en fietsen. The Outdoors biedt kennis en plezier voor iedereen die geïnteresseerd is in het buitenleven.

Lees meer

Laura

Laura combineert reizen, poëzie en persoonlijke groei. Ze inspireert lezers om dromen na te jagen en deelt levenslessen, afgewisseld met haar liefde voor wijn, mode en bohemian stijl.

Lees meer

Lisette & Robert-Jan

Van vakantiegangers tot globetrotters, dit duo deelt avonturen en tips van hun reizen door landen als Mexico en Zuid-Korea. Hun blog, begonnen in Nederland, inspireert met prachtige foto's.

Lees meer