Over de reis van Buvanha

Het verhaal van buvanha is ontstaan in Costa rica. Vanuit de passie voor reizen op zoek gegaan naar een alternatief voor een normale handdoek. Nu 15 maanden na Costa Rica hebben we de ultieme reishanddoek gecreëerd.
Buvanha

Ontstaan vanuit een passie voor reizen

Veel mensen die reizen zullen de ongemakken van een normale handdoek wel herkennen. Hij neemt veel ruimte in beslag, neemt het halve strand mee, ruikt muf en droogt langzaam.

Om deze redenen ging ik voor mijn reis naar Costa Rica opzoek naar alternatieven. Zo kwam ik uit bij microvezel reishanddoeken. Echter waren deze vaak saai van kleur en drogen ze oncomfortabel af. Na toch weer een normale handdoek mee genomen te hebben dacht ik in Costa Rica: dit moet anders kunnen. En zo begon het avontuur opzoek naar de ultieme reishanddoek.

Geïnspireerd op het buitenland.

Ontworpen in Nederland

15 maanden later en meer dan 100 verschillende handdoeken getest te hebben, is daar dan de ultieme reishanddoek. In samenwerking met een Nederlandse designer heeft Buvanha een eerste collectie, inclusief bijpassend opbergtasje, uitgebracht. Een stijlvolle, functionele en ook maatschappelijk verantwoorde reishanddoek.

Een designer uit Breda heeft alle handdoeken met de hand ontworpen. Dit levert een uniek design op waar veel passie en liefde in is gegaan.
De ultieme reishanddoek

Jouw ervaring met de ultieme reishanddoek

Wij hebben veel liefde en passie gestoken in het creëren van de ultieme reishanddoek. Wij streven altijd naar perfectie en willen blijven verbeteren. Daarom horen we graag jouw ervaring met de Buvanha reishanddoek. Zodat we deze nog beter aan kunnen sluiten bij jouw reiservaring. Geef je ervaring door via ons contact formulier.

Siebe Goos

Oprichter van Buvanha

Klaar voor BUVANHA?