GEMAAKT VOOR REIZEN

Buvanha Microvezel

Wanneer je op reis gaat neem je vaak een handdoek mee die veel ruimte in beslag neemt, muf gaat ruiken na een tijdje en veel zand tussen blijft zitten. Vandaar dat wij een speciale handdoek hebben gemaakt voor op reis.

Compact & Antibacterieel

2x Zo compact als een gewone handdoek

De premium microvezel is een extreem dunne vezel die ervoor zorgt dat de handdoek heel compact opgevouwen kan worden. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij ideaal om hem mee te nemen in je backpack of koffer. Daarnaast is het een antibacteriële stof en zorgt ervoor dat de handdoek niet muf gaat ruiken.

compacte handdoek voor op reis
Snel Droog

Droogt in de helft van de tijd van een normale handdoek

Een Buvanha handdoek is droog in 50% van de tijd van een gewone handdoek. Hang de handdoek op aan de speciaal ontworpen lus in de wind en zon. Binnen 1 à 2 uur is de handdoek volledig droog. Stop hem terug in het opbergtasje en je bent weer klaar voor de volgende stranddag.

Comfortabel & Absorberend

Absorbeert tot wel 1 liter water

Onze Buvanha standaard reishanddoek kan tot wel tot 1 liter water absorberen zonder te druppelen. Dit in combinatie met een gewaffelde structuur biedt veel comfort tijdens het afdrogen. Klanten geven aan dat de Buvanha handdoek vele malen beter afdroogt dan de traditionele microvezel handdoek.

Zandvrij

Laat het zand op het strand

Waar bij een katoenen handdoek het zand vaak tussen de vezels blijft zitten, zorgt onze Buvanha microvezel ervoor dat het zand gemakkelijk van de Buvanha handdoeken afglijdt. Dit komt door de extreem kleine vezel waardoor er geen zandkorrel tussen past.

Klaar voor BUVANHA?