Waar moet een reishanddoek aan voldoen

Vandaag de dag zijn er heel veel verschillende soorten reishanddoeken op de markt. Elk met zijn eigen kwaliteitsniveau en kenmerken. Om jou bij te staan in de keuze voor het kopen van de ideale reishanddoek, staat Buvanha in dit artikel stil bij de kenmerken waar de ultieme reishanddoek aan moet voldoen.

Waarom een speciale handdoek voor op reis

Reishanddoeken kunnen gemakkelijk over het hoofd gezien worden als je kijkt naar de belangrijkste dingen die je op vakantie nodig hebt. Het belangrijkste doel van een handdoek is natuurlijk om te drogen, maar toch zit hier een groot verschil in. Denk bijvoorbeeld aan die zware handdoeken die veel gewicht en plek in je bagage innemen of de natte handdoeken die na een dag drogen nog steeds vochtig zijn. Om deze redenen is de reishanddoek ontwikkelt.

Een reishanddoek is een lichtgewicht, compact opvouwbaar en sneldrogende handdoek waarmee jij optimaal van je vakantie kunt genieten. Als je aan het eind van dit artikel alle kenmerken van de ultieme reishanddoek ontdekt hebt, zal je begrijpen dat een reishanddoek cruciaal is voor op vakantie. 

Beste handdoek voor op reis

Het verschil tussen een traditionele badhanddoek en een reishanddoek

Hoogstwaarschijnlijk maak je thuis gebruik van een gewone badhanddoek. Standaard handdoeken doen er lang over om te drogen, hebben de neiging om geur/zand vast te houden, zijn zwaar en omvangrijk, waardoor ze lastig zijn om mee te reizen. Ze zijn echter niet allemaal slecht, ze zijn meestal zacht en warm en hebben zeker hun plaats, en dat is in de badkamer. 

Als het gaat om het de beste reishanddoeken, zien we toch een groot verschil tussen een traditionele badhanddoek en een reishanddoek. 

Kenmerken van de beste reishanddoek

Hoewel een handdoek zo multifunctioneel is, zijn niet alle handdoeken gelijk. Sinds de opkomst van reishanddoeken, zijn er vele soorten op de markt gebracht. Doordat de kwaliteit van deze handdoeken enorm uit elkaar liggen zijn de consumenten ervaringen dan ook verschillend. Daarom is het goed om te weten waar een reishanddoek aan moet voldoen, zodat jij ook daadwerkelijk er baad bij hebt.

Kenmerken beste reishanddoek Buvanha
De ultieme reishanddoek is licht, geur- en zandbestendig, droogt snel, licht van gewicht en is compact opvouwbaar. Ze zijn zelfs zo compact opvouwbaar dat de ultieme reishanddoek van Buvanha in een kleine travelbag geleverd kan worden! Hierdoor kan je de reishanddoek bij je dragen, zonder hiervoor plek in je tas op te hoeven offeren.

Deze gecombineerde eigenschappen van een reishanddoek zorgen voor de perfecte uitrusting en ervaring op reis. 

Voorkom een miskoop!

Zoals bijna voor ieder product geldt: Goedkoop is duurkoop. Sinds de lancering van de innovatieve reishanddoeken zijn vele bedrijven met een grootschalige productielijn voor de creatie van zoveel mogelijk reishanddoeken gekomen. Deze reishanddoeken zijn vaak goed voor een enkele keer gebruik en krijgen online dan ook vele slechte recensies. Deze ervaring wil je natuurlijk niet op vakantie opdoen en daarom helpen wij graag bij het voorkomen van een miskoop.

Buvanha maakt reishanddoeken in alle soorten en maten, maar een ding staat centraal: kwaliteit! Onze ultieme reishanddoeken zijn niet alleen voorzien van een leuke print, maar voldoen ook aan alle kenmerken: licht, geur- en zandbestendig, droogt snel, licht van gewicht en is compact opvouwbaar.

Bekijk hier ons assortiment reishanddoeken en ervaar waarom een reishanddoek essentieel voor op reis is!

handdoek voor naar strand