De voordelen van de ultieme reishanddoek van Buvanha

De ultieme reishanddoek van Buvanha is een lichtgewicht en compacte handdoek dat perfect in iedere vorm van reisbagage past. Door gebruik te maken van revolutionaire microfiber stof biedt de Buvanha reishanddoek het ultieme comfort tijdens iedere reis. In dit artikel leggen wij dan ook uit wat alle voordelen van de ultieme reishanddoek van Buvanha zijn.

De Buvanha microvezel reishanddoek is voorzien van vele voordelen die jouw reis stukken aangenamer maken. 

Vergeet muf ruikende handdoeken

 Wanneer je op reis gaat neem je vaak een handdoek mee die je meerdere keren gebruikt om aan het strand of zwembad te liggen. Na een paar keer gebruik van de handdoek te maken, ruikt de handdoek al snel muf. Daarom is de Buvanha reishanddoek van antibacteriële stof gemaakt, waardoor muffe geuren verleden tijd zijn.

Compact opvouwbaar

Buvanha maakt gebruik van premium microvezel. Dit is een extreem dunne vezel dat ervoor zorgt dat de reishanddoek heel compact opvouwbaar zijn. De reishanddoek is zelfs 2x zo compact als een gewone handdoek! Met de meegeleverde tas, kan je de reishanddoek altijd gemakkelijk bij je dragen. Zie jij al de extra hoeveelheid pakruimte in je bagage voor je?

compact opvouwbare handdoek voor op reis

Absorbeert tot 1 liter water

Het laatste wat je op vakantie wilt, is een natte handdoek die maar niet droogt. Je wilt namelijk niet de hele dag op een natte handdoek liggen. Daarom kan de Buvanha reishanddoek tot wel 1 liter water absorberen zonder te druppen. Dit biedt meer comfort tijdens het zonnen en het afdrogen.

Sneldrogende reishanddoek

De ultieme reishanddoek van Buvanha is in 50% van de tijd sneller droog dan een gewone badhanddoek. Wanneer de handdoek in de wind en zon hangt, is de reishanddoek binnen 1 a 2 uur volledig droog. Bovendien, ontvang je van Buvanha een speciaal ontworpen lus waarmee je de handdoek gemakkelijk kunt uithangen!

water absorberende handdoek

Vergeet zand in de handdoek

Als er iets vervelend is, is het een handdoek waar zand tussen de vezels in blijft zitten. De Buvanha reishanddoek is gemaakt van een extreem kleine vezel waardoor er geen zandkorrel tussen past. Zodra je de handdoek van het zand afhaalt, glijdt het resterende zand eenvoudig van de handdoek af.

Zandvrij handdoek

Verschillende soorten en maten

Het aanbod reishanddoeken bij Buvanha is ruim. We hebben namelijk iedere reishanddoek in alle soorten prints en maten. Hierdoor heb je altijd een handdoek die volledig in de smaak valt op het gebied van uiterlijk en gebruik!

Collectie reishanddoeken Buvanha

Wil je meer weten over de collectie van ultieme reishanddoeken van Buvanha? Bekijk dan gelijk onze collectie reishanddoeken en vind de beste reishanddoek voor jou!

voordelen Ultieme reishanddoek buvanha